Release Square Attic’s “Good People Serve”

group1

Afgelopen zondag stond Square Attic als één van de vijf overgebleven acts op de Release Party van NH Pop Live 2012 in de bovenzaal van het Amsterdamse Paradiso. De vier mannen lieten hier voor het eerst hun nieuwe single “Good People Serve” horen, met een bijbehorende videoclip.

De clip, die begon met een klein meisje die bij de bandleden in een busje stapt, deed de zaal enigszins vreemd opkijken, maar naarmate de video en het nummer vorderde, werd iedereen gerustgesteld dat het hier om een prachtig, dromerig nummer ging, waarbij de herfst-achtige clip naadloos bij aansloot.

Na dit sterke staaltje filmwerk (geregisseerd door Bram Juist, die tevens meerdere video’s van de avond voor z’n rekening nam) brachten de heren nog een aantal nummers ten gehore die niet hadden misstaan in een overvol voetbalstadion. De combinatie piano, donderende drums en snoeiharde gitaren gaven je een gevoel dat je jezelf waande in de soundtrack van een epische film. De kleine bovenzaal van Paradiso deed lang geen recht aan wat Square Attic liet horen. De heren staan hopelijk komend festivalseizoen op aardig wat plekken in Nederland te spelen, dus zorg dat je deze unieke band te zien krijgt!

Bekijk hier de videoclip van ‘Good People Serve’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s