De Lijst Van 50

Image

Door: Lars Stolk

Met de aanloop naar 50 Cent’s aankomende release van Animal Ambition op 3 juni heeft de rapper belooft iedere week een single te droppen. Dus wie zijn wij om dit niet te volgen? Wij houden je op de hoogte met het laatste Animal Ambition nieuws! Beluister hier iedere week een nieuwe track!

—————————————————————————————————————————————————————–

12. Twisted

Curtis Jackson laat weer weten dat het dinsdag is geweest met zijn nieuwe clip Twisted met Mr. Probz. Zijn rijke lifestyle komt in de clip weer aan bod met een hoop drank en vrouwen. Waar hebben we dat eerder gezien? Way to go 50 Cent!

Bekijk hier de video voor Twisted:


 

11. Winners Circle

Waar winnaars samen komen, daar is 50 Cent. En wanneer het dinsdag geweest is, is het al duidelijk: Een nieuwe track met video! Winners Circle laat zien wie de bazen zijn in het succesvolle rapper leven, namelijk 50 Cent en zijn gast Guordan Banks.

Bekijk hier de video voor Winners Circle:


 

10. Irregular Heartbeat

Kidd Kidd en Jadakiss schieten te hulp om 50 Cent een nieuwe track af te leveren met videoclip. En in een clip van 50 Cent zijn ruige buurten en een beetje misdaad geen bijzonderheden.

Bekijk hier de video voor Irregular Heartbeat:


9. Everytime I Come Around

50 Cent laat wederom van zich horen met Kidd Kidd aan zijn zij. Met nog maar een paar weken te gaan lijkt het concept van Animal Ambition tot een duidelijk beeld te vormen. Of heeft 50 nog iets nieuws voor ons in petto? We zullen zien.

Luister naar Everytime I Come Around:


8. Chase The Paper

Het was weer dinsdag, 50 Cent kwam langs, BAM: Nieuw nummertje met de bijpassende scenes. Het zijn nog een aantal nachtjes slapen, maar Animal Ambition van 3 juni komt steeds dichterbij. Dus zie hier, Chase The Paper met de hulp van Prodigy, Kidd Kidd en Styles P!

Bekijk hier de video voor Chase The Paper:


7. Hustler

‘I’m a hustler baby!’ Het is weer dinsdag geweest, dus een nieuw singletje met de bijbehorende video van niemand minder dan 50 Cent. De clip (geheel in zwart wit) ziet er weer goed uit en lijkt op een oud-Amerikaanse gangster film. Precies zoals Fiddy dat graag zou hebben, met natuurlijk weer een paar mooie dames voor de opvulling.

Bekijk hier de video voor Hustler:


6. Big Rich Town Ft. Joe

Natuurlijk zijn we een weekje verder als we weer kunnen melden dat 50 Cent wederom een videoclip heeft uitgebracht. Dit keer gaat het om Big Rich Town, samen met Joe. Een echt ‘wealth and power’ nummertje waarin de twee op hun eigen manier het rijke leventje leven, met de nodige drama. Met natuurlijk de niet te missen dure auto’s, mooie vrouwen en goude kettingen. En o ja, een mooi zicht op de Big Apple. Naast dat dit nummer te horen zal zijn op Animal Ambition, zal dit ook de titelsong worden voor 50 Cent’s nieuwe programma Power. Hij zal de executive producer zijn van dit programma en zal bijna gelijktijdig met zijn nieuwste album worden uitgezonden. Of dit ook in Nederland te zien zal zijn is nog de vraag, maar de titeltrack is weer van 50 Cent kwaliteit!

Bekijk hier de video voor Big Rich Town:


5. Smoke

Zoals beloofd doet 50 Cent er iedere week een schepje bovenop, dit keer een nummertje met Trey Songz: Smoke. Het Pop-R&B gehalte ligt er dit keer wat dikker op dan bij de vorige gedropte nummers van het aanstormende album Animal Ambition die uit zal komen op 3 juni. Het zal voor de fans ook een blije bijkomstigheid zijn dat Dr Dre een nodig vingertje in de producer pap had bij deze track.

Bekijk hier de video voor Smoke:


4. Pilot

50 Cent dropt nu al de vierde single voor zijn aankomende album Animal Ambition, dat op 4 juni uitkomt. De nummers die hij al eerder heeft gereleased zijn The Funeral, Hold On, en Don’t Worry ‘Bout It. Met dit lijstje aan nummers is wel te merken dat de rapper weer een klassiek staaltje 50 gaat laten horen op zijn nieuwe plaat. Om promotie zit de rapper dus niet verlegen met opnieuw een clip bij dit verse singletje, waar 50 Cent de piloot is van zijn eigen vliegtuig. En schaars geklede dames mogen daar aan boord niet ontbreken…

Bekijk hier de video voor Pilot:


2. Hold On + 3. Don’t Worry ‘Bout It

Curtis Jackson, (beter bekend als 50 Cent) is van plan zijn aankomende album Animal Ambition te droppen op 3 juni. Daar hoort natuurlijk de benodigde sappig-makerij bij en daarom heeft de rapper in een week tijd twee nieuwe singles gedropt, genaamd Hold On en Don’t Worry ‘Bout It. Deze zijn bovendien te horen op zijn volgende plaat, die naast een wel al onthulde album cover nog geheel in duisternis gehuld is. Daarnaast zal de rapper iedere dinsdag een nieuwe track onthullen tot de uiteindelijk komst van zijn nieuwe plaat. Deze zal niet meer onder Shady, Interscope en Aftermath Records worden uitgebracht, omdat 50 onlangs is overgestapt naar Caroline Records na een jarenlang struggle tussen hem en zijn platenlabels. Hold On en Don’t Worry ‘Bout It zijn weer klassieke ‘Fiddy’ songs en bewijzen dat hij zijn skills nog niet kwijt is. Een ander label, maar zeker geen andere 50 Cent.

Bekijk hier de nieuwe video’s van 50 Cent:

Hold On:

Don’t Worry ‘Bout It:


1. The Funeral

50 Cent’s eerste single voor Animal Ambition, dat uitkomt op 3 juni. Een gevoelige track, waar hij weer eens een andere kant laat zien van de altijd stoere New Yorkse rapper.

Luister The Funeral:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s